Syarat lan Ketentuan Penggunaan Situs Web

1. Ketentuan

Kanthi ngakses situs web iki, bisa diakses saka http://kz.imbxg.com, sampeyan setuju supaya tundhuk karo Syarat lan Ketentuan Penggunaan situs web iki lan setuju yen sampeyan tanggung jawab perjanjian karo hukum lokal sing ditrapake. Yen sampeyan ora setuju karo syarat apa wae, sampeyan dilarang ngakses situs iki. Bahan sing ana ing situs web iki dilindhungi undhang-undhang hak cipta lan tandha dagang.

2. Gunakake Lisensi

Idin diwenehake kanggo ndownload sakdurunge salinan siji bahan ing situs web structural navigation kanggo ndeleng pribadi, dudu komersial. Iki minangka lisensi, dudu transfer judhul, lan miturut lisensi iki sampeyan ora bisa:

Iki bakal ngidini structural navigation mandegake pelanggaran larangan kasebut. Sawise mungkasi, hak ndeleng uga bakal dihentikan lan sampeyan kudu ngrusak bahan sing didownload ing posisimu utawa dicetak utawa format elektronik. Ketentuan Layanan iki digawe kanthi bantuan Ketentuan Layanan Generator .

3. Sanggahan

Kabeh bahan ing situs web structural navigation diwenehake "kaya". structural navigation ora nggawe jaminan, bisa uga ditulis utawa diwenehake, mula nolak kabeh jaminan liyane. Salajengipun, structural navigation ora nggawe perwakilan babagan akurasi utawa reliabilitas panggunaan bahan ing situs web utawa gegandhengan karo materi kasebut utawa situs apa wae sing ana gandhengane karo situs web iki.

4. Watesan

structural navigation utawa para pemasok ora bakal tanggung jawab kanggo kerusakan sing bakal muncul kanthi panggunaan utawa ora bisa nggunakake bahan ing situs web structural navigation, sanajan structural navigation utawa perwakilan berwenang Situs web iki wis dikabari , kanthi lisan utawa tulisan, bisa uga ana kerusakan kasebut. Sawetara yurisdiksi ora ngidini watesan babagan jaminan sing diwenehake utawa watesan tanggung jawab kanggo kerusakan insiden, watesan kasebut bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan.

5. Revisi lan Errata

Materi sing ditampilake ing situs web structural navigation bisa uga kalebu kesalahan teknis, tipografi, utawa fotografi. structural navigation ora bakal janji manawa ana bahan ing situs web iki akurat, lengkap, utawa saiki. structural navigation bisa ngganti bahan sing ana ing situs web kapan wae tanpa ana kabar. structural navigation ora nggawe komitmen kanggo nganyari bahan kasebut.

6. Pranala

structural navigation durung mriksa kabeh situs sing ana gandhengane karo situs web lan ora tanggung jawab kanggo konten situs sing gegandhengan. Anane link apa wae ora ateges disetujoni dening structural navigation situs kasebut. Panggunaan situs web apa wae sing ana gandhengane duwe risiko dhewe.

7. Modifikasi Katentuan Pangginaan supados Situs

structural navigation bisa nganyari Katentuan Pangginaan supados Iki kanggo situs web kapan wae tanpa ana kabar sadurunge. Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju supaya tundhuk karo versi saiki saka Syarat lan Ketentuan Penggunaan.

8. Privasi Sampeyan

Waca Kebijakan Privasi.

9. Ukum Pamaréntah

Klaim apa wae sing ana gandhengane karo structural navigation Situs web bakal diatur dening ukum kapak tanpa ana gandhengane karo ketentuan ukum.